zakelijk
MerkenServiesBestekGlazenMeubelsKeukenBuffetTake-awayBedrijfskledingHotelbenodigdhedenTextielMenukaarten & menubordenTafelaccessoiresDecoratieBeschermingBarbenodigdheden
KlantenservicePersonalisatieNieuwSaleMagazine

LUSINI - Weetjes, trends & inspiratie

Tafellinnen: materialen, onderhoudstips en maatkeuze | LUSINI

Niet alleen het meubilair, het servies en het bestek bepalen de ambiance van een restaurant of hotel - ook het juiste tafellinnen levert hier een niet te

Bone China: wat is het precies?

Wat is Bone China precies? Hoe wordt het geproduceerd? Wat zijn de belangrijkste kenmerken? Lees meer over Bone China in dit

Zelfgemaakte limonade

Om punten te scoren bij uw gasten met gevarieerde limonades, heeft LUSINI een aantal heerlijke recepten voor u samengesteld. Ze zijn niet alleen lekker, maar

Het buffet - één systeem, vele mogelijkheden

Een buffet past niet bij ieder concept. Maar waar het wel past is het een geliefd alternatief voor de normale bediening. Daarnaast biedt een buffet meerdere

Werkschoenen reinigen

Uw werkschoenen horen ook tot het leven van elke dag in de horeca en hotellerie zoals messen, kookpot of kelnerportemonnee! Daarom is het belangrijk, uw

Decoratieve greenerytrend voor de horeca

Het vrolijke groen-geel dat zijn weg heeft gevonden is niet meer weg te denken uit bars, hotels, restaurants en cafés. Bent u in de stemming voor groen? Wij

Alcoholische en niet-alcoholische dranken doseringsgids

Hoeveel wijn moet er in een glas worden geschonken? Hoeveel melk heeft u nodig voor een latte macchiato? Hoe moeten glazen worden gemarkeerd? Ontdek het

Materiaalgids bestek

Het bestek is het visitekaartje van wat u op tafel zet en een belangrijk onderdeel van een stijlvol gedekte tafel! Daarom vindt u bij ons bestek dat in het oog

De kunst achter mixologie

Mixologie beschrijft de kunst cocktailrecepten zelf te maken en te ontwerpen. Een kunst die de laatste jaren echt een trend is geworden. Meer erover leest u

Denim – trendy stof ook voor in de horeca

Witte koksbuizen, geruite broeken en zwarte schorten: het klassieke kleurenschema van de horeca ziet er stijlvol uit, maar is ook erg klassiek en biedt weinig

Hygiëne bij personeel & scholing

Hygiëne staat bij het maken van gerechten op de eerste plaats. Van belang daarbij is niet alleen de hygiëne bij levensmiddelen en het schoonmaken van de

Menukaart ontwerpen

De menukaart is een van de belangrijkste uithangborden voor een restaurant. Voordat u begint met het ontwerp, is het belangrijk om na te denken over wat er op

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5